+31 (0)475 39 39 39 +31 (0)475 39 39 39
Linkedin Facebook Twitter

Alarmverwerking

Alarmverwerking van Alarm Meldnet is het ontvangen en het verwerken van alarmmeldingen, brandmeldingen, overvalmeldingen en meldingen van technische aard, zoals alarm bij constatering uitval van koelinstallaties, onregelmatigheden van productieprocessen of storingen van elektronische apparatuur.


Onze centralisten staan dag en nacht voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan wanneer er een (alarm-)melding binnenkomt. Onze centralisten gaan zeer adequaat te werk en bieden u de dienstverlening die op dat moment nodig is. Naar gelang de melding zal er contact opgenomen worden met een door u opgegeven waarschuwingsadres/ sleutelhouder, een bewakingsdienst, de brandweer, politie of andere instantie.

Alarm Meldnet is een particuliere alarmcentrale waarbij de klant centraal staat en wij zullen alles in staat stellen om aan uw wensen te voldoen. De alarmcentrale is uitgerust met de nieuwste apparatuur en meest moderne systemen. Dit alles om u als klant te voorzien met de beste dienstverlening in de branche.

Alarm Meldnet is er voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Beveiliging is een serieuze zaak en wordt door Alarm Meldnet serieus opgepakt.

De voordelen van alarmverwerking van Alarm Meldnet zijn:

  • De klant staat centraal┬á
  • Direct persoonlijk contact
  • Kwaliteit en adequaat handelen
  • Klantvriendelijke en professionele dienstverlening
  • Moderne technologie├źn en systemen
  • Waakt 24/7 over uw eigendommen

Wilt u weten welke mogelijkheden Alarm Meldnet u kan bieden betreffende alarmverwerking, neem dan contact met ons op.

Alarm Meldnet is gecertificeerd door het NCP (certificaat BORG Particuliere Alarmcentrale) en is toegelaten door het Ministerie van Justitie onder nummer PAC 133.