+31 (0)475 39 39 39 +31 (0)475 39 39 39
Linkedin Facebook Twitter

Track & Trace

Op basis van de eisen en wensen van u als klant en/of verzekeraar kan Alarm Meldnet, als NCP erkend Borg Particuliere alarmcentrale, op afstand waken over uw roerende eigendommen en personen.
In overleg zal er een actiepatroon opgesteld worden, waarin vastgelegd wordt hoe u wenst dat er gehandeld wordt bij een melding. Met Track & Trace wordt u in de gelegenheid gesteld om vermiste zaken en personen op te sporen en gericht actie te ondernemen. 


Track & Trace van Alarm Meldnet is er voor zakelijke en particulieren klanten.
Bouwbedrijven, transportbedrijven of natuurlijke personen die grote investeringen gedaan hebben in kapitaal intensieve roerende goederen zoals (graaf) machines, exclusieve auto’s, boten of containers zijn slechts enkele voorbeelden.
Om deze zo optimaal mogelijk te beveiligen kan er gebruik gemaakt worden van Track & Trace systemen, zodoende vermiste objecten opgespoord kunnen worden.

Track & Trace kan echter ook ingezet worden om personen te beveiligen door middel van zogeheten ‘lone worker’ systemen. Medewerkers die werkzaamheden uit dienen te voeren op gevaarlijke en afgelegen locaties of te maken kunnen hebben met agressiviteit, kunnen om extra assistentie vragen. Middels een lone worker systeem stelt uw medewerker een van onze centralisten in de gelegenheid om op afstand in contact te komen en indien nodig actie te ondernemen.

Voordelen:

  • beveiligen en opsporen van uw eigendommen.
  • Grensoverschrijdend.
  • Bieden van een veilige werkomgeving.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Track & Trace van Alarm Meldnet voor uw eigendommen en of medewerkers? Neem dan contact op met Alarm Meldnet.