Binnenkort beschikbaar: Bold NotifyMe App

Onze meldkamer software is compatibel met de Bold NotifyMe App. Gebruikers van deze telefoonapplicatie ontvangen via push-notificaties alarmen op hun mobiele telefoon en hebben 90 seconden de tijd om een alarm te bevestigen of te annuleren. Indien na 90 seconden geen actie is genomen door de gebruiker(s) van de applicatie, dan komt het alarm alsnog bij een centralist terecht.

Als een alarm door een gebruiker wordt bevestigd, ontvangen wij hiervan een melding in ons meldkamer-systeem. Wij krijgen het desbetreffende alarm te zien en de melding dat het alarm is bevestigd door een gebruiker van de applicatie. Wij nemen dan direct contact op met de sleutelhouder(s) om telefonisch vast te stellen wat er exact aan de hand is en of hulpdiensten gewenst zijn.

Als een alarm door een gebruiker wordt geannuleerd, komt deze niet als alarm op in ons meldkamer-systeem (deze wordt wel gelogd). Een bel-actie vanuit ons blijft in dit geval uit.

Naast bovengenoemde mogelijkheden kunnen gebruikers van de applicatie tevens onderling met elkaar communiceren via een ingebouwde chat-functie en kan er direct vanuit de applicatie telefonisch contact worden opgenomen met andere sleutelhouders en/of met onze meldkamer.

bold-technologies-logo-no-atmosphere