Bewakingsdienst toevoegen aan waarschuwlijst

In geval van een (alarm)melding is het essentieel dat een sleutelhouder snel ter plaatse gaat om de situatie te beoordelen. Een bewakingsdienst kan ook een sleutelhouder zijn. Op deze pagina leest u waar u op moet letten bij het toevoegen van een bewakingsdienst aan de waarschuwlijst.

Keuzevrijheid

U kunt elke gewenste bewakingsdienst toevoegen. Wij beperken ons niet tot samenwerkingen met specifieke bewakingsdiensten. Zo heeft u de volledige vrijheid om te kiezen voor een bewakingsdienst die aan al uw wensen voldoet.

Plaats op waarschuwlijst

Bij het toevoegen van een bewakingsdienst is het belangrijk dat u aangeeft op welke plaats op de waarschuwlijst de bewakingsdienst moet komen te staan:

  • Bovenaan de waarschuwlijst. Dit betekent dat we in geval van een (alarm)melding direct de bewakingsdienst aansturen.
  • Onderaan de waarschuwlijst. Dit betekent dat we alleen bij geen gehoor van de overige sleutelhouders, of in overleg met een sleutelhouder, de bewakingsdienst aansturen.

Optioneel: bewaking alléén binnen bepaalde tijden

U kunt ook altijd de instructie opgeven om de bewakingsdienst alleen binnen bepaalde tijden aan te laten sturen. Voorbeeld: “Bewakingsdienst alleen aansturen op maandag t/m vrijdag tussen 20.00 uur en 08.00 uur de volgende dag, en in het weekend 24 uur per dag”.

Hoe voeg ik een bewakingsdienst toe aan de waarschuwlijst?

Een bewakingsdienst toevoegen kan eenvoudig via dit formulier.

Vragen?

Bel ons gerust op telefoonnummer 0475 39 39 39 of stuur een e-mail naar [email protected].